DEZERTY

Nejbarevnější raw dort

Když jsem byla malá, obdivovala jsem babičku Hedvičku, jak dokáže vytvářet krásné dorty. Jak všechny ingredience v něm krásně drží pospolu, každý detail ladí oku a každé sousto se rozplývá na jazyku. Když jsem objevila nepečené dorty, tak moje srdce zaplesalo. Bylo to přesně to, co jsem hledala. S raw dortem se vám totiž nestane, že byste těsto připálili. pokračování…

Vyrobte si doma přírodní rostlinný jogurt. Je to hračka!

V běžných sítích supermarketů nenajdete skoro žádný jogurt s obrázkem pohádkové postavičky, který by neobsahoval kolem pěti kostek cukru. Nikdo neříká, že kupované jogurty jsou špatné. Farmářské jogurty ve skleničkách jsou určitě super. Jenže co když se stane jako mně, že mléčný jogurt vám způsobuje alergie a astma? pokračování…

Poznejte tajemství dušičkové dýňové bábovky

Tento recept je jednoduchý a dá se říct, že plně nahradí po domácky udělanou sváteční nedělní bábovku od babičky. Té se samozřejmě nic nevyrovná! 🙂 Základem je jednoduché dýňové pyré. To si můžete vytvořit klidně dopředu. Jeho velkou neocenitelnou výhodou pro každou hospodyňku je, že se dá zamrazit. Můžete ho pak použít třeba do polévky nebo palačinek. pokračování…